Hrodna. life сабраў самыя цікавыя адказы. Турызм і Фестываль нацыянальных культур у 2021 годзе: задача — ператварыць цяжкасці ў магчымасці «Наша задача зараз — цяжкасці пераўтварыць у магчымасці», — заявіў Уладзімір Каранік пра ўплыў пандэміі COVID-19 на развіццё турызму. «Зараз мы распачынаем пілотны праект па падрыхтоўцы комплексных паслуг. Па-першае, турыст павінен мець магчымаць атрымаць інфармацыйную падтрымку. Таксама распрацоўваецца сістэма бонусаў па прыкладзе карты турыста. Яна будзе даваць права на зніжкі ў пэўных крамах, месцах грамадскага харчавання і гасцініцах».
"А калі я выйшла на наступнай на працу, то на Першым канале была проста жахлівая атмасфера: выпускі навін [з прапагандай] ішлі нон-стоп, а перад маімі вачыма жа была [зусім іншая] карцінка з заходніх агенцтваў, таму што я зараз працую — дакладней, працавала — міжнародным рэдактарам. Першы канал, вядома, іх не паказваў, але я назірала іх на працягу цэлага тыдня. І калі скончыўся працоўны тыдзень, я зразумела, што ўжо больш не прыйду на Першы, бо напішу заяву аб звальненні. У той момант у мяне было некалькі парываў пабегчы на акцыю пратэсту з плакатам, але я бачыла, што тых, хто выходзіць на вуліцу, неадкладна кідаюць у аўтазакі і вязуць у аддзяленне паліцыі. Тады ў мяне саспеў план, што я магу больш эфектыўны пратэст зладзіць”.
«Каб рашэнні прымаліся хутка», — сказаў Каранік. Гарадское будаўніцтва Спыненне рэканструкцыі гасцініцы «Гродна» звязана з фінансавымі праблемамі кітайскага інвестара. Дамову працягнулі да сярэдзіны 2022 г. Працы па рэканструкцыі гасцініцы «Беларусь», якую выкупіла фірма з Баранавічаў, працягваюцца. Так пасля рэканструкцыі павінна была выглядаць абноўленая гасцініца «Гродна». Фота: grodnonews. by Асобна закранулі тэму мадэрнізацыі Гарадской клінічнай бальніцы № 2. «Другая бальніца — гэта набор кампрамісаў яшчэ з савецкіх часоў. Частка будынка знаходзіцца ў памяшканнях былога каталіцкага манастыра.
НТБ-Беларусь - Вікіпедыя Час вяшчання: 6:00 — 0:30. НТБ-Беларусь. NTV Belarus logo.svg. Краіна, Расія. Зона
Радио Sputnik – Праграмы ў Google Play Сустракайце новае дадатак Радыё Sputnik! Гарачыя навіны, яркі і зразумелы аналіз падзей, аўтарскія праграмы вядучых палітыкаў краіны, дзе яны без
Падрыхтоўка да Фестываля нацыянальных культур ужо пачалася. Абмяркоўваюць магчымыя змены ў фармаце мерапрыемства. «Улічваючы, што Гродна — моладзевая сталіца ў гэтым годзе, ёсць верагоднасць, што фестываль пройдзе ў рамках мерапрыемстваў моладзевай сталіцы і будзе больш прысвечаны моладзеваму накірунку.
Турызм, электрамабілі і будаўніцтва. Пра што расказаў Уладзімір Каранік гродзенцам у прамым эфіры23 сакавіка адбыўся прамы эфір з кіраўніком Гродзенскай вобласці Уладзімірам Каранікам і яго намеснікамі Віталём Няверам і Віктарам Пранюком. Гродзенцы пыталіся ў чыноўнікаў пра развіццё турызму, лёс гасцініц-доўгабудаў, перспектывы для электрамабіляў і стаўленне да дзейнасці недзяржаўных культурных пляцовак.
Лаўроў: Наступіла сітуацыя, якая стварае прамыя пагрозы Расія хоча бачыць Украіну дэмілітарызаванай, дружалюбнай, без забароны на рускую мову і імкнецца не дапусціць, каб ва Украіне сфарміравалася
Суаўтарамі рэзалюцыі выступілі больш за 20 дзяржаў. З нагоды Міжнароднага дня дэлегата ў Нацыянальным гістарычным музеі Рэспублікі Беларусь адбудзецца адкрыццё выставы, арганізаванай па ініцыятыве МЗС сумесна з прадстаўніцтвам ААН у Беларусі. На цырымоніі адкрыцця выступяць Міністр замежных спраў У. У. Макей, Пастаянны каардынатар ААН у Мінску І. Казаны-Вішнявецкі (з офіса ААН), дырэктар Нацыянальнага гістарычнага музея П. М.
Аб святкаванні Міжнароднага дня дэлегатаГалоўная / Пасольства / Навіны / 24. 04. 2020 г. 2 красавіка 2019 года па ініцыятыве Рэспублікі Беларусь Генеральная Асамблея ААН прыняла кансэнсусам рэзалюцыю 73/286 «Міжнародны дзень дэлегата». Рэзалюц